Şehrin Merkezinde Ankara’nın En Seçkin Semtinde ‘’KENT MERKEZLİ’’ TEK ÖZEL OKUL

Çocuklarımız artık erken saatlerde evden çıkarak yoğun trafikte, saatlerce 10-15 km mesafedki okullara ulaşmak zorunda kalmayacaklar. Çünkü k-10 Koleji, şehrin merkezinde, Ankara’nın en seçkin semti Kavaklıdere’de öğrencilerimizin motivasyonunu olumsuz etkileyebilecek her tür etkenden uzak, huzurlu ve güvenli, iş yerinize en fazla 10 dakikalık mesafede Atatürk Bulvarı üzerindedir.
Çocuğunuzu sabah işe giderken bırakıp dönüşte de alabileceğiniz kolaylı8kla ve ana arter üzerinde olan gerçek kent merkezli tek özel okuldur.

Doğru yöntem ile doğru öğrenciyi eşleştiren bir eğitim modeli

‘’Parmak İzi’’ Farkı Gibi Her Öğrencinin Kendine Özgü Bir Öğrenme Yöntemi Vardır

Tüm öğrencilere tek bir öğrenciymiş gibi yaklaşan standart eğitim uygulamaları öğrencinin bireysel farklılıklarından kaynaklanan eksiklerini gideremez. Her öğrencinin kendine özgü öğrenme disiplini, hızı ve kapasitesi, yani ‘’parmak izi farkı’’ gibi bir öğrenme yöntemi vardır.
Anne-babalar, öğrenim konusundaki geleneksel görüşlerini çocuğun bireysel farklılıklarını dikkate almaksızın çocuklarına empoze etme eğilimindedir. Öğrenciye en uygun eğitim modelinin belirlenmesi ailenin çoğunlukla yetersiz kaldığı bir durum olup pedagojik birikim ve profesyonel bir perspektif gerektiren özel bir uzmanlık alanıdır.

K-10 Koleji tüm bunları “Kent Merkezi”nde, servisin ve trafiğin çok ötesinde, evinizin ya da işinizin yakınında yapıyor.